Kyberjoukot on toimittanut suomalaiselle sijoitus- ja varainhoitoyhtiö Exilionille monipuolisia IT-palveluita jo yli 10 vuoden ajan

Kyberjoukot tuottaa Exilionille liiketoimintalähtöisiä IT-palveluita

Kyberjoukot on toimittanut suomalaiselle sijoitus- ja varainhoitoyhtiö Exilionille monipuolisia IT-palveluita jo yli 10 vuoden ajan. Yritysten välinen yhteistyö on lujittunut kumppanuudeksi, jossa Exilion voi luottaa Kyberjoukkojen valvovan heidän liiketoimintansa etua tietotekniikkakysymyksissä. 

Exilion on suomalaisten instituutioiden omistama sijoitus- ja varainhoitoyhtiö, joka sijoittaa hallinnoimaansa varallisuutta kiinteistöihin ja uusiutuvaan energiaan. Sen kiinteistöportfolioon kuuluvat muun muassa Hansakortteli Turussa sekä useita liike- ja hotellikiinteistöjä Helsingissä. Exilion on omistuksiensa kautta myös yksi Suomen suurimmista tuulivoiman tuottajista.

Exilionin toimitusjohtaja Ari Talja on ollut alusta alkaen yrityksessä mukana ja oli pitkään myös sen ainoa työntekijä. Kyberjoukot on ollut Exilionin pääasiallinen IT-kumppani lähes yhtä kauan. Ajan saatossa Exilionin tarpeet ovat kasvaneet yhdestä kannettavasta tietokoneesta IT-tukipalveluihin, kiinteistöjen tietoliikenneyhteyksiin ja ohjelmistokehitykseen.

”Yhteistyömme on laajentunut samalla kun molempien yritysten toiminta on kasvanut. Aina kun meille on tullut jokin uusi tarve, ovat he pystyneet sen ratkaisemaan”, Talja kertoo.

Mitä IT-palveluita Kyberjoukot toimittaa Exilionille?

Yhteistyön perustana on Tehotoimisto IT-tuki ja -ulkoistuspalvelut, joita Kyberjoukot toimittaa Exilionille. Tänä päivänä kaikki liiketoiminta on tietotekniikkakeskeistä, ja siksi luotettavat IT-tukipalvelut ovat liiketoiminnan jatkuvuuden kannalta kriittisiä. Ongelmatilanteessa apua on saatava nopeasti, mutta vielä tärkeämpää on ratkoa potentiaaliset ongelmat ennalta.

Exilionin portfolioon sisältyy useita kiinteistöjä, joiden tietoliikenneyhteydet Kyberjoukot on suunnitellut ja toteuttanut. Lisäksi Kyberjoukot vastaa verkkojen hallinnasta ja ylläpidosta.

Kyberjoukot on myös kehittänyt Kauppakeskus Hansan myyntiraportointijärjestelmän. Kyseessä on ohjelmisto, jonka kautta kauppakeskuksen vuokralaiset raportoivat kuukausittain toteutuneet myyntinsä.

Ammattitaitoinen IT-kumppani on liiketoimintajohdolle kullanarvoinen

IT-palveluista tavataan puhua puhtaasti teknisenä asiana. Pohjimmiltaan IT-palveluissa on kuitenkin kyse liiketoiminnan mahdollistamisesta tai sen helpottamisesta. Hyvä IT-kumppani ymmärtää asiakkaansa liiketoimintaa ja huolehtii, että tällä on käytössä liiketoiminnan vaatimuksien kannalta parhaat ratkaisut.

”Näin ei-tietoteknisen ihmisen näkökulmasta IT-palvelut toimivat meillä erinomaisesti, koska niihin ei tarvitse kiinnittää erityistä huomiota. Tähän on päästy sillä, että Kyberjoukot ymmärtää meidän tarpeitamme ja tekee niiden perusteella proaktiivista kehitystyötä”, Talja sanoo.

Kyberjoukoista tekee liiketoimintanäkökulmasta erinomaisen kumppanin myös ratkaisukeskeisyys. Talja kertoo, että heitä on aina voinut lähestyä minkä tahansa tietoteknisen haasteen tai idean kanssa.

”Kyberjoukot on ollut meille aina myös neuvonantaja. Kun omistamiemme kiinteistöjen tietoliikenneyhteydet ja Hansakorttelin myyntiraportointijärjestelmä tulivat ajankohtaisiksi, esittivät he pyynnöstäni toimivan ratkaisuehdotuksen. Sen mukaan oli helppo edetä.”

Exilion luottaa Kyberjoukkoihin

Yhteistyö muuttuu kumppanuudeksi, kun molemmat osapuolet luottavat toisiinsa. Luottamus puolestaan ansaitaan pitämällä lupaukset. Taljan mukaan Kyberjoukoista on muodostunut Exilionille kumppani avoimuudella ja toimimalla niin kuin on sovittu.

”Palvelutuotannossa pääsee pitkälle sillä, että tekee sen, mitä on luvattu. Ei kuitenkaan ole mikään itsestäänselvyys, että näin aina olisi. Kyberjoukkojen kohdalla lupausten pitäminen on ollut johdonmukaista koko 10 vuoden yhteistyön ajan.”

Luottamuksen mittarina voidaan pitää myös sitä, että Talja on valmis suosittelemaan Kyberjoukkoja myös muille.

”Jos yrityksellänne on IT-huolia, suosittelen ehdottomasti kysymään ratkaisuehdotusta Kyberjoukoilta. Meille he ovat aina toimittaneet yrityksemme näköiset ratkaisut, enkä epäile, etteivätkö he tekisi saman myös teille.”

Tutustu Exilionin liiketoimintaan heidän kotisivuillaan.

Sivustomme käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.