Lojuuko teillä toimiston nurkassa ERP-palvelin? Kaipaako konesalinne uusimista? Sähköpostit Microsoftilta vai Gmailista? Mikä ihmeen pilvi?

Pilvipalveluna on tänä päivänä saatavilla jo paljon yrityksen tarvitsemia ratkaisuja. Vaihtoehtojen tulvassa on helppo mennä sekaisin ja yksinkertaisistakin valinnoista voi tulla hankalia. Aina ei ole selvää, kannattaako ratkaisu ostaa palveluna vai onko järkevämpää rakentaa oma ympäristö. Kun soppaan sotketaan vielä GDPR tai tiedon saatavuus kriisitilanteessa, ei se ainakaan helpota päätöstä.

Kyberjoukot on valmiina auttamaan pilviratkaisujen rakentamisessa ja kehittämisessä moderneilla ratkaisuilla. Asiantuntijamme pohtivat edellä lueteltuja ongelmia päivittäin, jotta pystyisimme tarjoamaan juuri teidän yritykselle sopivimman palvelun.

Kyberkeskus-palvelinsali

Kyberkeskus-palvelinsalimme on sertifioitu OHSAS 18001 -, PCI DSS -, ISO 27001 – ja ISO 5001 -standardien mukaisesti. Tiloissa on tallentava videovalvonta, vartiointi ja kulunvalvonta. Kaikki tuotannossa käytetyt laitteistot ja resurssit on vähintään kahdennettu palveluiden laadukkaan tuotannon edellyttämiseksi.

Kyberkeskuksen voit yhdistää helposti nykyiseen ympäristöösi, julkisiin pilvipalveluihin tai voit vaikka korvata sillä koko nykyisen palvelinympäristösi.

Julkiset pilvipalvelut

Laadukas ja turvallinen pilviratkaisu mitoitetaan yrityksesi tarpeen mukaan ilman laite- tai lisenssi-investointejaKun tarpeesi kasvavat, kasvavat pilvipalvelutkin niiden mukaan. Vaihtoehtoina on esim. Microsoft Azure, Microsoft 365, AWS tai Google Cloud.