Miten yrityksesi on varautunut nykyajan digitaalisiin uhkiin? Hyökkäykset eivät ole aina massiivisia. Ne voivat olla kaikessa yksinkertaisuudessaan sähköpostiviestin väärentämistä yrityksen käyttäjältä tai yhteistyökumppanilta.

Nykypäivän kyberhyökkäykset eivät aina ole välttämättä edes yritykseen kohdistuvia hyökkäyksiä vaan ne voivat olla satunnaista hakuammuntaa, jossa kohteina on yksittäisiä käyttäjiä, joilta kavalletaan tietoa.

Hakkerit rakentavat botteja, jotka satunnaisesti saastuttavat suurenkin määrän koneita, ja onnistuessaan voivat mahdollisesti väärinkäyttää hankkimaansa tietoa. Muutetaan esimerkiksi laskujen tietoja, josta syntyy monelle yritykselle paljon päänvaivaa ja kuluja.

Virustorjunta

Kauttamme yrityksenne käytössä ovat niin kotimaiset kuin maailmanlaajuiset virustorjuntasovellukset työasemiin ja palvelimiin. Lisäksi valikoimasta löytyy myös nykyaikaiset suodatusmekanismit sähköposteille ja verkkoliikenteelle.

Varmuuskopiointi

Varmuuskopiointipalveluistamme saatte etävarmuuskopiointipalvelut työasemille, palvelimille ja sähköposteille. Hyvin toteutetulla varmuuskopioinnilla varmistatte yrityksenne jatkumon niin ”Oho ja hups!” -tilanteissa kuin haitallisen koodin saastuttaessa tiedostot.

Lue lisää