Varmuuskopioinnin kaksi avainsanaa ovat päivittäinen ja automaattinen. Niillä varmistetaan selusta, vaikka työntekijöiltä joskus työn tiimellyksessä unohtuisikin varmuuskopioiden tekeminen.

Kyberjoukkojen varmuuskopiointi toimii myös vaikka käyttäjä ei olisi kirjautuneena työasemalleen. Riittää, että koneessa on virrat päällä ja yhteys nettiin. Yrityksen kriittiset tiedot voidaan varmuuskopioida tarvittaessa useamman kerran päivittäin. Varmuuskopioinnilla hoituvat myös palvelinten datat ja virtuaalikoneiden varmistukset.

Ohjelmiston avulla käyttäjä voi itse palauttaa tiedot helposti kellonajasta ja paikasta riippumatta, kunhan kone on yhteydessä internetin välityksellä varmuuskopiointipalvelimiin.

Tietoturvallinen tallennus

Varmuuskopioinnin tietoturvallisuudesta ei ole tingitty. Kaikki varmistettavat tiedostot salataan automaattisesti asiakkaan tietokoneella jo ennen lähetystä. Näin tietoihin ei pääse kukaan muu käsiksi ja myös arkaluontoiset tiedot ovat turvassa.

Meidän tehtäväksemme jää huolehtia varmuuskopioiden turvallisesta säilyttämisestä sekä saatavuudesta. Olemme hajauttaneet palvelimemme maantieteellisesti useampaan eri kaupunkiin Suomessa ja ne käyttävät useamman eri operaattorin yhteyksiä. Konesaleihin on rajattu pääsy ja ne ovat ympärivuorokautisessa valvonnassa.

Etäturva Työasema
10€
/ työasema / kuukausi

Pidä työasemasi tiedot varmuuskopioituna helposti ja turvallisesti

Rajaton määrä dataa
Windows, Mac, Linux tuki
AES-256 armeija tason salaus
Tiedot säilytetään Suomessa
Etäturva Palvelin
39€
/ palvelin / kuukausi

Varmuuskopioi yrityksesi kriittinen data juuri teidän liiketoiminnan kannalta parhaimmalla tavalla

Tila 0,12€ / Gt / kuukausi
Windows ja Linux tuki
AES-256 armeija tason salaus
Tiedot säilytetään Suomessa

Lisäturvaa ja varmuutta

Automaattisen työasemien ja palvelinten varmuuskopioinnin lisäksi voit lisätä mielenrauhaa myös seuraavilla lisäpalveluilla:

  • Tietokantojen varmuuskopiointi
  • Virtuaalipalvelimien varmuuskopiointi

Kun tarve on isommalle – IBM Spectrum Protect Plus

IBM Spectrum Protect Plus -ratkaisu on vastaus oman konesaliympäristön kokonaisvaltaiseen varmuuskopiointiin. Ratkaisu mahdollistaa virtuaaliympäristöjen, tietokantojen ja erilaisten tietovarastojen varmuuskopioinnin sekä paikallisesti että useisiin eri etälokaatioihin, sekä myös suoraan Azureen ja AWS:n. Tietoa voidaan palautta nopeasti ja parhaimmillaan varmuuskopioitu virtuaalikone saadaan takaisin tuotantoon muutamissa minuuteissa.

Kysy lisää